Norsk
Gamereactor
nyheter
Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4 bekrefter samarbeidsmodus i sin første trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fem måneder har gått siden Frozenbyte endelig kunne bekrefte at Trine 4: The Nightmare Prince er på vei, men de kunne ikke si stort mer enn det den gang. Heldigvis er de klare for å både snakke og vise i dag.

Studioet har nemlig gitt oss den første traileren for Trine 4: The Nightmare Prince, og der kan de blant annet bekrefte at Amadeus, Pontius og Zoya går tilbake til 2.5D etter noen mindre heldige opplevelser med 3D i Trine 3. Samtidig får vi se at det nå blir mulig å spille sammen over nett eller på samme skjerm, og en interessant detalje her er at de finske utviklerne sier vi kan samarbeide med opp til tre andre spillere. Hvem den fjerde personen skal få spille som ønsker de ikke å si. I tillegg til dette kan vi glede oss til et forbedret kampsystem og nye mekanikker som utnytter muligheten for samarbeid.

Siden Trine 4 vil fortsette der forgjengerne slapp vil det også komme en samlepakke med alle spillene rundt samme tid som det nyeste spill slippes en gang i høst.

HQ
Trine 4: The Nightmare Prince
Trine 4: The Nightmare PrinceTrine 4: The Nightmare Prince

Relaterte tekster

0
Trine 4: The Nightmare PrinceScore

Trine 4: The Nightmare Prince

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Vi har vandret gjennom Trine 4: The Nightmare Princes magiske omgivelser for å anmelde den fjerde delen av en lang historie.Loading next content