Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4 tar opp kampen med storspill i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Frozenbyte og Trine 4: The Nightmare Prince har nok forsvunnet litt i bølgen av nyheter om AAA-spill de siste månedene, noe som kan ha ført til usikkerhet om spillet vil rekke den planlagte lanseringen i år. Heldigvis virker det som om finnene vil holde ord med god margin.

Nå har de nemlig gitt oss en ny trailer som blant annet viser hvordan et forbedret kampsystemet, noen kule puzzle-sekvenser og vakre omgivelser forhåpentligvis vil underholde oss både når vi spiller alene eller sammen med en, to eller tre andre. Om du synes det ser interessant ut bør du også legge merke til at traileren avsluttes med å avsløre at Trine 4: The Nightmare Prince vil lanseres den 8. oktober. Samme dag slippes også Trine: Ultimate Collection med alle spillene, så har du gått glipp av de tre forgjengerne gjør ikke det noe.

HQ
Trine 4: The Nightmare Prince

Relaterte tekster

0
Trine 4: The Nightmare PrinceScore

Trine 4: The Nightmare Prince

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Vi har vandret gjennom Trine 4: The Nightmare Princes magiske omgivelser for å anmelde den fjerde delen av en lang historie.Loading next content