Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadwen

Trine-skapernes neste spill kommer til Playstation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Frozenbytes kommende spill, Shadwen, har kanskje gått under radaren til en del konsollspillere så her har dere litt informasjon om det.

Spillet er et eksplosivt snikespill hvor den eneste regelen er at du ikke kan bli sett. Blir du tatt må du starte på nytt. For å ikke gjøre det helt umulig har vi heldigvis noen tilsynelatende interessante mekanikker å jobbe med. Blant annet vil tiden stå stille om du står stille. Dermed vil du ha godt med tid å planlegge hva du skal gjøre, til og med når du er midt i lufta. Skulle du allikevel tabbe deg ut kan du bare "ta en Prince of Persia" og spole tilbake tiden.

ShadwenShadwenShadwen

Du kontrollerer nemlig den akrobatiske snikmorderen kalt Shadwen. Mens du er på vei for å drepe kongen møter du tilfeldigvis på ei foreldreløs jente som heter Lily. Shadwen lar seg sjarmere av det vesle barnet, og bestemmer deg derfor for å redde henne når hun blitt tatt for å stjele.

Er du villig til å drepe for å redde jenta? Ikke? Frykt ei. Du står nemlig fritt til å velge fremgangsmåte. Med hjelp av akrobatiske ferdigheter, gripekroker, ulike bomber, feller og mer kan du velge en rekke ulike måter å takle utfordringer på. Ett eksempel på dette er å skubbe en vogn fylt med ulikt innhold ned en bakke. Kanskje ønsker du å fylle den med giftpiler for å forgifte vaktene som er nært kræsjområdet. Om du ikke har lyst på noe mer eksplosivt, og fyller den med bomber. Pasifisten vil kanskje bare skubbe ned vognen som en avledningsmanøver.

ShadwenShadwenShadwen

Spillet vil lanseres til PC og Playstation 4 i løpet av mai. PC-spillerene kan også glede seg over at spillet bare vil koste $14.55 siden demoeksperimentet var vellykket. Vi vet ikke prisen på Playstation 4 enda, men forhåpentligvis vil den være rundt det samme.

Likte du ikke beskrivelsen vår kan du se den flotte traileren under, eller laste ned PC-demoen på Steam

HQ
ShadwenShadwen

Relaterte tekster

4
Snikmorderspillet Shadwen kommer 17. mai

Snikmorderspillet Shadwen kommer 17. mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utvikler Frozenbyte har nylig stått bak de vakre og undeholdende Trine-spillene, men nå har de beveget seg inn i en sjanger bestående av sniking, taktikk og dreping med...Loading next content