Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tropico 5

Tropico 5 får Playstation 4-demo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Strategispill er blant sjangrene som passer best å spille med mus og tastatur, men vi har ikke desto mindre sett konsollversjonen som fungerer godt med håndkontroller også.

Derfor ser vi frem til å se om Playstation 4-versjonen av Tropico 5 blir en god eller strevsom affære på dette området, og nå har utvikler Haemimont Games og ugiver Kalypso Media løftet sløret for PS4-utgavens slippdato.

Denne er satt til den 24. april, akkurat nok tid til å venne seg til tanken om å bli en diktator av den gode gamle sorten, med herredømme over et tropisk land du kan utvikle i hvilken retning du vil.

Nyheten stammer fra Playstation-bloggen, som også har satt sammen trailer som viser de nye funksjonene PS4-versjonen kan skryte på seg:

HQ
Tropico 5
En god diktator har skjegg. Fyldig skjegg.

Relaterte tekster

2
Få Tropico 5 gratis på PC

Få Tropico 5 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå som snøen faktisk har kommet til deler av landet er det av og til godt å bare sitte inne i varmen og kose seg med spill. Hva passer vel da bedre enn å se tropiske...

0
Utvidelse til Tropico 5 annonsert

Utvidelse til Tropico 5 annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Kalypso Media har bekreftet en utvidelse til diktatorsimulatoren Tropico 5. Pakken heter Espionage og gir deg et historietillegg med seks nye oppdrag der Tropicos...

2
Tropico 5 får Playstation 4-demo

Tropico 5 får Playstation 4-demo

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Strategispill er blant sjangrene som passer best å spille med mus og tastatur, men vi har ikke desto mindre sett konsollversjonen som fungerer godt med håndkontroller...Loading next content