Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
film-anmeldelser
True Blood, 3. kausi

True Blood Sesong 3

La oss bare innse det, dagens vampyrer er pingler. De er skolegutter som glitrer i sola, har et skummelt høyt forbruk av hårprodukter og som heller bruker tid på å skrive dikt enn å drikke blod. Derfor er det utrolig forfriskende å sette tennene i True Blood.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sesong 3 plukker opp historien der vi forlot den. Bill er kidnappet og Sookie drar ut på nye eventyr for å finne ham. Underveis møter hun det tristeste denne sesongen har å by på, nemlig varulver. Jeg fatter ikke hvorfor alt som inneholder vampyrer nå for tiden har et umettelig behov for å inkludere de sinte bikkjene i tillegg. Enda mer irriterende er hvordan de har blitt visualisert, da de er helt vanlige ulver med en kjedelig gulfarget iris. Hva skjedde med de fryktinngytende varulvene fra Van Helsing?

HQ

Vi finner fort ut at våre lodne venner står bak kidnappingen av Bill, men også at de svarer til en høyere makt, uten at jeg skal si noe mer om det. Det er forresten ikke bare Sookie og Bill som har problemer, det virker som alle borgerne i Bon Temps roter seg opp i den ene suppa etter den andre. Tara med sine nylige suicidale tendenser, Lafayette med sin helsprøe mor, Jessica med sine usikkerheter rundt sin nye tilværelse som vampyr, Sam med sine familieproblemer og Eric i sin jakt etter Sookies mer lettkledde utgave, for ikke å snakke om at alle de nye karakterene bidrar med sine egne vanskelige situasjoner. Dette fungerer i seriens favør, da den aldri blir kjedelig.

De nye karakterene vi blir introdusert for i sesong 3 er forresten både interessante og overraskende bra spilt, faktisk til den grad at historien bremser opp hver gang den hopper tilbake til Tara, som mer eller mindre har ett ansiktsuttrykk gjennom hele sesongen, og hverdagsproblemene til Sookies bror. Uttrykket "Inn med det nye, ut med det gamle" faller absolutt i smak. Allikevel, det er fortsatt Alexander Skarsgård som briljerer med sin tolkning av Eric Northman.

True Blood trapper opp det meste i sin tredje sesong. Blodspruten står og intervallene mellom heftig nakkebiting er vidunderlig korte. Skuespillet, spenningen og historien er skrudd opp flere hakk. Jeg vil allikevel nevne at serien fortsetter å voldta ørene mine med de sørlige aksentene sine.

Konklusjon
True Blood er ikke den revitaliseringen av vampyrsjangeren som jeg hadde håpet på, men er definitivt et steg i riktig retning.

Dette er en annonse:

Ekstramateriale
True Blood sesong 3 er proppfullt av snadder for selv den tørsteste fan. Hver eneste episode har en "Enhanced Viewing" modus som er full av spennende trivia og kommentarer direkte fra de andre karakterene. I tillegg kan du se flashbacks av viktige øyeblikk og eksklusive mini-episoder. Biografier av dine favoritt-vampyrer, -varulver og -Bon Temps borgere er her også, sammen med et innblikk i hvordan det var å introdusere varulver i serien. Det hele er toppet av med selve rosinen i blodpølsa, nemlig musikkvideoen "Oh Sookie" med Snoop Dogg.

True Blood, 3. kausi
Blek, men fattet...
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Godt skuespill, god spenning og bra historie, men kjedelige vampyrer og dårlig sørstatsaksenter trekker ned.
-
Varulver - kjedelige sådan, grusomme sørstats-aksenter.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
True Blood Sesong 3

True Blood Sesong 3

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

La oss bare innse det, dagens vampyrer er pingler. De er skolegutter som glitrer i sola, har et skummelt høyt forbruk av hårprodukter og som heller bruker tid på å skrive dikt enn å drikke blod. Derfor er det utrolig forfriskende å sette tennene i True Blood.Loading next content