Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Turtles-brettspill på Kickstarter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ble nylig annonsert etter at alle hadde visst om det i lang tid. Det er et spill hvor vi skal få bryne oss på forklanen og resten av fiendene som skilpaddene møtte mens vi vokste opp.

I tillegg til dette er det en ny Turtles-film på vei, og for øyeblikket kan man få tak i det populære serieeventyret fra IDW. Som om ikke det var nok har det også blitt opprettet en pengeinnsamling på Kickstarter hvor målet er å få inn nok kroner til å lage et brettspill med de muterte brødrene.

Med 21 dager igjen har brettspillet nesten nådd målet på 250 000 dollar, så det er gode muligheter for at du snart kan invitere til en litt annerledes spillkveld.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in ManhattanTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan
Den vanlige utgaven til venstre, og den pizzaeskeaktige til høyre.

Relaterte tekster

0
Fire nye Turtles-trailere

Fire nye Turtles-trailere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Activision og utvikler Platinum Games har i dag sluppet fire nye trailere fra deres kommende Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Videoene gir de fire...

0
Turtles-brettspill på Kickstarter

Turtles-brettspill på Kickstarter

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ble nylig annonsert etter at alle hadde visst om det i lang tid. Det er et spill hvor vi skal få bryne oss på forklanen...Loading next content