Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Twelve Minutes

Twelve Minutes gir deg tolv minutter å redde deg og kjæresten på

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Luis Antonio sitt Twelve Minutes ble annonsert for over fire år siden, så det er ganske tydelig at det tar lang tid å utvikle et spill når man nærmest gjør det alene. Den gode nyheten er at vi visstnok ikke trenger å vente så mye lenger.

Twelve Minutes var nemlig et av de mindre spillene som fikk æren av å vises frem under gårsdagens Xbox E3 2019 Briefing. Den nye traileren viste at spillet har kommet langt grafisk de siste årene, samtidig som de viser mer av hvordan ting utvikler seg etter hvert som vi må finne en måte å bryte den tolv minutter lange syklusen på. Nå som Annapurna har sagt seg villige til å publisere spillet fortelle Antonio også at han er meget sikker på at Twelve Minutes vil lanseres i 2020.

HQ

Relaterte tekster

0
12 MinutesScore

12 Minutes

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

En historie Kieran ikke har sett maken til på flere år og et kult konsept gjør opp for at prøve og feile-metoden kan bli litt påtrengende.

0
12 Minutes utsettes til neste år

12 Minutes utsettes til neste år

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

At spill forsinkes kommer ikke som noen overraskelse i Corona-året 2020. Nå har nok en tittel blitt fjernet fra årets releaseliste, og det er indietittelen 12 Minutes,...Loading next content