Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

Twisted Metal forsinkes i Europa

Sterkere sensurering må til før lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som actionspillet Twisted Metal ikke kommer til å rekke den planlagte februarlanseringen i Europa likevel. I stedet vil spillet finne veien til butikkhyllene i løpet av mars.

Det kommer frem av et innlegg på forumsiden Neogaf der spillskaper David Jaffe forklarer at tittelen må sensureres før den kan slippes i den europeiske regionen:

Jeg hater at vi må gjøre kutt i originalspillet, men samtidig er det ikke som med Twisted Metal: Black, og spillere i den europeiske regionen vil kunne spille det samme spillet som de i den amerikanske regionen. Det blir et snev av en forskjell, men det er fortsatt det samme spillet, og jeg står fullt og helt bak både den europeiske- og den amerikanske versjonen. Jeg er veldig glad for at spillere fra hele verden vil kunne gå online å dele Twisted Metal sammen, skriver Jaffe.

Tradisjonelt har ikke sensureringen i spillbransjen vært noe sterkere i Europa enn i Amerika, men unntak av et par tilfeller der sesurvesenet i Tyskland har satt ned foten. Om dette er tilfellet også denne gangen er imidlertid uvisst.

Twisted Metal

Relaterte tekster

Twisted MetalScore

Twisted Metal

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Det kan vel bare ikke gå galt med klovner, raketter og bilvold... Eller? Richard har inntatt førersetet for et gjensyn med Sweet Tooth og satt karakter...Loading next content