Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

Twisted Metal gjenoppstår

Se bilder fra spillet her

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sonys gamle actionserie Twisted Metal kommer endelig til Playstation 3. Det er som før et intenst opplegg for flere spillere, og denne gangen kan 16 hissigpropper møtes online. Mest imponerende er det likevel at det er støtte for fire spillere på delt skjerm, en funksjon vi ikke akkurat er bortskjemt på i disse dager.

En helt ny modus for serien er Nuke, som går ut på at to klaner skal prøve å kidnappe hverandres ledere. Klarer de det, skal de slepe ham etter bilen tilbake til en rakettrampe på hjembasen. Her kastes han i en søppelkvern for å gi nok energi til at det blir mulig å skyte ut en rakett som skal styres inn i fiendens monument, og dermed få poeng. Syke greier.

Spillet blir utviklet av God of War-skaper David Jaffe og kommer til å inkludere både biler og helikoptre. Twisted Metal er eksklusivt for Playstation 3.

Twisted Metal
Twisted Metal
Twisted Metal

Relaterte tekster

Twisted MetalScore

Twisted Metal

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Det kan vel bare ikke gå galt med klovner, raketter og bilvold... Eller? Richard har inntatt førersetet for et gjensyn med Sweet Tooth og satt karakter...Loading next content