Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Twitch-troll tapte 400 000 kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En bruker ved navnet iNexus_Ninja bestemte seg for å begynne og donere penger til en rekke strømmere på spillstrømtjenesten Twitch. Summene varierte i alt fra 10 000 til 50 000 kroner. Totalt har fyren, ifølge denne NeoGaf-tråden, donert rundt 400 000 kroner. Strømmerne blir jo så klart henrykt over de store donasjonssummene. Derimot viser det seg at iNexus_Ninja er en 18 år gammel riksmannssønnen som prøver å "trolle" strømmerne.

Han donerer nemlig store pengesummer, venter en måned for så å kreve pengene tilbake fra PayPal via en tilbakeførsel slik man blant annet kan gjøre i tilfeller der man har betalt for et produkt og ikke fått det.

Derimot har nok 18-åringen nå fått seg en liten lærepenge. Paypal har nemlig bestemt seg for å ikke betale tilbake de 400 000 kronene han har donert, som gjør at alle strømmerne får beholde donasjonene.

Om man dømmer han utifra Twitter-kontoen hans, så har han nok råd til dette.

LiveStreamFails har en video med donasjonsrunden hans.

Twitch-troll tapte 400 000 kroner


Loading next content