Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six

Ubi Soft annonserer Rainbow Six: Raven Shield

Ubi Soft melder i dag om at de vil utvikle en oppfølger til det populære Rainbow Six: Rogue Spear. Raven Shield blir undertittelen denne gangen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubi Soft melder i dag om at de vil utvikle en oppfølger til det populære Rainbow Six: Rogue Spear. Raven Shield blir undertittelen denne gangen.

Spillserien som baserer seg på en lisens på Tom Clancys' bøker har vært en uforbeholden suksess og ikke uventet, kan vi nå glede oss til tredje kapittel. Tom Clancy's Rainbow Six®: Raven Shield er under utvikling til både PC og Xbox.

Spillet utvikles i tett samarbeid mellom Ubi Soft og Red Storm Entertainment (Ghost Recon og tidligere Rainbow Six spill). I kjent stil blir Rainbow Six teamet ført rundt i hele verden på diverse oppdrag. Spillet vil benytte den grafiske teknologien i den nye Unreal(tm) grafikkmotoren og inneholder 15 nye single-player oppdrag, som bl.a. inkluderer å finne et skjult depot av biologiske våpen samt å stoppe en bevepnet bande i å terrorisere en bank i London.

Laurent Detoc, Direktør i Ubi Soft Entertainment Inc., har følgende kommentar til annonseringen:Fans har tryglet oss i lang tid om å komme med et nytt kapittel i denne rekken av suksessrike spill og Rainbow Six®: Raven Shield vil være ventetiden verdt. Hemmeligholdelsen av dette prosjektet har været viktig for utviklingen av spillet. Vi vil være klare til å avsløre alt om spillet på Electronic Entertainment Expo i Los Angeles i mai 2002.

Så mens dere smører dere med tålmodighet, letter vi på trykket med fire ferske screenies fra spillet:

Relaterte tekster

0
Athena Sword forsinkes

Athena Sword forsinkes

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Enda et firma har sett seg nødt til å gå ut med triste nyheter om enda et utsatt spill. Ubi Soft kan i dag fortelle at utvidelsen til Rainbow Six 3, ved navn Athena Sword, dessverre blir forsinket.

0
Novalogic frir til fansen

Novalogic frir til fansen

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Novalogic, utgiverne av Deltaforce, Rainbow Six og Shadow Force, slipper snart en liten samlingmed de tre nevnte spillene til en meget overkommelig pris.Loading next content