Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Child of Light II

Ubisoft hinter til Child of Light-oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I går kunne Ubisoft fortelle at Child of Light og Valiant Hearts: The Great War vil komme til Nintendo Switch henholdsvis 11. oktober og 8. november, men de gode nyhetene stoppet ikke der.

Child of Light-regissøren Patrick Plourde la nemlig ut en twittermelding hvor også han tilsynelatende bare bekreftet at det fire år gamle spillet vil lanseres på hybridkonsollen. Om du ser litt nærmere på bildet han la ut samme med meldingen, samt hvilken tråd han har lagt meldingen i, er det dog klart at han har flere nyheter på lur.

Child of Light II

Ta en ekstra titt på arket rett ved den høyre skulderknappen. Det ser da virkelig ut som et dokument for noe kalt Child of Light II. Med tanke på at meldingen før handler om at studioet startet arbeidet med noe nytt i Child of Light-universet for tre år siden virker det som om Plourde nærmest bekreftet at en oppfølger er på vei. Dermed får vi bare se hvor lenge vi må vente på noe skikkelig informasjon om spillet.

Relaterte tekster

1
Nytt Child of Light er på vei

Nytt Child of Light er på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over tre år har gitt siden Child of Light-lederen Patrick Plourde la ut en melding som tilsynelatende bekreftet at spillet ville komme til Nintendo Switch og få en...Loading next content