Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III

Ubisoft introduserer grunnleggende mekaniske forbedringer til Assassin's Creed III: Remastered

Assassin's Creed III: Remastered lanseres i slutten av denne måneden. Nå vet vi litt mer om endringene som er blitt gjort i spillet, og det virker ganske lovende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor løftet Ubisoft overraskende sløret for en remaster av Assassin's Creed III, som nå kommer som en del av Assassin's Creed Odysseys Season Pass, eller solgt separat. Allerede den gangen sa Ubisoft at de ikke bare ville endre litt på grafikken, men at de også ville pirke på spillets mekaniske balanse. Nå vet vi litt mer om hva de har gjort med spillet.

Via en ny utviklerdagbok, som du kan se nedenfor, forteller utviklerne at de blant annet har gjort slik at du kan sikte fritt istedet for et låst system når man sikter med buen, du kan nå plystre for å lokke fiender til deg, samt utføre dobbelt-snikdrap på to fiender.

Parkoursystemet har også fått en overhaling, og det samme har stealth-mekanikkene. Du kan se spillet i aksjon nedenfor.

HQ
Assassin's Creed III

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIIScore

Assassin's Creed III

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Kan Assassin's Creed III revolusjonere Ubisofts etablerte spillserie? Vi har krysset Atlanteren for å finne svaret...Loading next content