Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 3: Blood Dragon

Ubisoft stenger Uplay PC

En gruppe hackere har brutt seg inn i Ubisofts Uplay-system, og hentet ut det fortsatt ikke utgitte actionspillet Far Cry 3: Blood Dragon. Nå stenger de systemet midlertidig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har sett seg nødt til å midlertidig stenge den forholdsvis nye Uplay PC-klinenten deres. Årsaken er at en gruppe hackere har oppdaget en svakhet i systemet, som lar dem hente ut alt innholdet i onlinebutikken, uten å måtte betale en krone for det.

Det første spillet som ble rammet av svakheten var det nylig annonserte, og foreløpig ikke utgitte actionspillet Far Cry 3: Blood Dragon, som de siste par dagene har vært å finne på en rekke torrent-sider på internett.

I teorien er imidlertid alle spillene i Uplay-biblioteket sårbare, og da det viste seg at Ubisoft ikke kunne rette feilen med enkle grep ble de nødt til å stenge av hele systemet.

Uplay PC-klienten kan sammenlignes med Steam og Origin. Etter hva vi har forstått er kjernefunksjonaliteten fremdeles i drift, slik at man fortsatt kan starte spillene sine, men det er altså ikke mulig å kjøpe nye titler for øyeblikket.

Kilde: Polygon.

Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood Dragon er annerledes, veldig annerledes.

Relaterte tekster

6
FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

FC3: Blood Dragon kan få oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du falt for Ubisofts hyllest til 80-tallet i det nedlastbare Far Cry 3: Blood Dragon, har vi en god nyhet til deg. I en samtale med Larry Hryb, bedre kjent som...Loading next content