Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hyper Scape

Ubisoft teller ned til battle royale med Hyper Scape

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med serier som Ghost Recon, Rainbow Six og The Division er det ikke rart mange har lurt på når Ubisoft vil prøve seg på battle royal, og snart får vi svar.

Ubisoft har nemlig startet en ny nettside kalt PrismaDimensions.com som avslører at noe kalt Hyper Scape vil avdukes den 2. juli. Det nederste punktet på siden gjør det klart at dette er det ryktede free-to-play battle royal-spillet Ubisoft Montreal har jobbet med en stund. Den gjør det også klart at slagmarken er i en virtuell verden, så de canadiske utviklerne vil ha mye frihet til å gjøre store endringer på kartet helt ut av intet. Ganske passende siden spillet også skal ha en spesiell integrering med Twitch slik at chatten vil kunne gjøre slik at ting endrer seg for de som spiller. Nærmere informasjon om dette kommer altså på torsdag, så det er bare å følge med.

Hyper Scape
Hyper ScapeHyper ScapeHyper Scape

Relaterte teksterLoading next content