Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Ubrukt Cuphead: The Delicious Last Course-trailer er overraskende skummel

Men glimrende animert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du husker kanskje lanseringstraileren for Cuphead sin The Delicious Last Course DLC, men det var en gang den traileren skulle se veldig annerledes ut.

Utvikleren Studio MDHR har bekreftet dette i et nytt innlegg på X, der det avsløres at en trailer ble tegnet og planlagt, men at den aldri ble produsert fordi teamet endte opp med å gå i en annen retning. Denne traileren har imidlertid nylig blitt ferdigstilt av Cuphead -fanen CylindrCZ, noe som gir oss et glimt av hvordan den kunne ha sett ut.

Det er en overraskende skummel trailer med en nesten kultaktig estetikk, men den er glimrende animert og ganske kort, og absolutt verdt å sjekke ut hvis du også er en Cuphead -fan. Se den fanskapte traileren nedenfor.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content