Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
UFC 3

UFC 3 kommer til PS4 og Xbox One i februar

Conor McGregor er tilbake på coveret, mens EA fortsetter fokuset på historie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lang tid med bare hinting og erting kan EA Sports endelig offentliggjøre at UFC 3 kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 2. februar.

Det kommende spillet vil by på bedre animasjoner, et nytt bevegelsessystem som skal være bedre til å posisjonere figuren sin og bedre slag/spark. De har selvsagt også implementert en historiemodus som vil vise oss litt av dramaet utenfor åttekanten. Her gjelder det blant annet å få flere følgere og bedre kontrakter med å være aktiv på sosiale medier, gjøre de rette tingene i media, skaffe seg rivaler og mer.

Flerspilleredelen har også fått seg noen nye moduser kalt "Stand & Bang" og "Submission Showdown". Førstnevnte skal fokusere på lange kamper hvor skader og utholdenhet vil spille en viktig rolle etter hvert, mens sistnevnte kun lar oss kjempe liggende. Studioet lover å komme med mer informasjon de neste månedene før lansering.

Hva mener du må forbedres denne gangen?

HQ
UFC 3

Relaterte tekster

1
Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

UFC 3 er ute nå, og det er klart for å denge løs på konkurrentene sine på PS4 og Xbox One. Derfor har vi sluppet UFC-eksperten vår løs i "ringen" med årets tilskudd til...

1
Klokken 16 på GR Live: UFC 3

Klokken 16 på GR Live: UFC 3

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så har dagen endelig kommet. Tiden er inne for å denge løs på digitale folk inne i en åttekant igjen. Vi snakker selvsagt om lanseringen av UFC 3. EA Sports har lovet...Loading next content