Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: The Master Chief Collection

UFC-fighteren Mike Davis sier at Halo reddet livet hans

Han ble hardt mobbet og hadde ingen venner, helt til han begynte å spille Halo på nettet og møtte folk å henge med, noe som ble hans tilfluktssted.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du så UFC Fight Night 239 i forrige uke kunne du se Mike Davis slå Natan Levy i en lettvektskamp. Men som du kanskje kan forestille deg var det ikke alltid opplagt at han skulle komme så langt, og i et nylig intervju med Parry Punch avslører han et spill som han mener reddet livet hans: "Spillet som reddet livet mitt var Halo."

Når han blir bedt om å utdype dette, sier Davis at han kommer fra nord i delstaten New York, "og som du sikkert kan gjette, er det ikke mange svarte mennesker der", noe som resulterte i veldig mye mobbing:

"... Så jeg ble stappet inn i skap, kalt skjellsord, jeg ble plukket opp og satt inn i basketballkurven. Jeg ble mobbet. Ofte befant jeg meg på toalettet og prøvde å påføre meg selv smerte. ... Jeg hadde ikke venner. Det hadde jeg virkelig ikke."

I stedet begynte han å spille Xbox på nettet, og fant endelig venner og et fellesskap:

"Og det som reddet livet mitt, var at jeg gikk hjem etter skolen og skrudde på Xboxen som jeg hadde fått av moren min... Jeg spilte Halo og fikk venner. Det eneste som fikk meg til å fortsette hver dag, var å spille Halo med vennene mine."

Vi er veldig glade for at spilling og Master Chief hjalp Mike Davis med å få orden på livet sitt. Har du fått ekte venner ved å spille online med andre?

Halo: The Master Chief Collection

Relaterte tekster

1
Halo: Reach (PC)Score

Halo: Reach (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Claus Larsen

Master Chief Collection kommer nå på PC-plattformen, ett spill om gangen, og vi starter med Reach.Loading next content