Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ukens medlemsanmeldelse!

Denne brukeren skrev ukas beste omtale

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en ny farsott på Gamereactor vil vi kåre ukens medlemsanmeldelser frem til 20. juni. Ved konkurranseslutt deler vi ut en saftig premie til den av dere som leverte jevnt over best hele veien.

For å holde orden på klinten og hveten vil vi ta i bruk et sofistikert poengsystem hvor hver ukesvinner blir tildelt 3 GR-poeng. For å gå av med den avsluttende premien (og kanskje skribentstatus - hvem vet?) er man derfor nødt til å stå igjen med den største samlede poengsummen.

Det er vel ingen tvil om at det kan bli skarp kappestrid blant de mest drevne hobbyskribentene på forumet, men vi satser på et par nykommere og overraskelser underveis. Alt kan skje når alt skjer, rent tautologisk.

Vinneren i uke 17, forrige uke, er ingen ringere enn brukeren som har skydd bokstavene og kalt seg 192. Anmeldelsen hans av Dungeon Defenders: First Wave er ikke bare trygt skrevet, men tar også for seg forrige ukes mest interessante spill i kategorien. Dette er med andre ord ikke et spill vi allerede har lest side opp og side ned om, men noe man i større grad er nødt til å oppdage.

192 starter med å fortelle hva som får Dungeon Defenders: First Wave til å skille seg ut fra mengden og gjør dermed et lurt grep som ofte lønner seg i tabloidformat:

Noe som gjør akkurat dette spillet så spesielt, i tillegg til blandingen av sjangre, er målet om fullstendig "cross-platform-spilling", altså spilling på tvers av konsoller. Til dags dato har Dungeon Defenders dog bare ankommet noen få formater, men spillet er snart klar for en rekke andre konsoller, deriblant PC, Playstation 3 og Xbox 360. Dermed kan jeg snart sitte på hytta med min iPad 2 og knerte bølger av alskens mulige monstre sammen med en annen sofagris med Playstation 3-kontrollen godt plantet i hendene.

Etter å ha introdusert spillets "selling point" smalner han inn og gjør kort prosess for leseren:

Men det som først og fremst skiller dette fra vanlige Tower Defence-spill, og som gjør at det hele føles så friskt, er at du selv kan påføre fienden direkte skade.

Å forklare hva et spill går ut på eller hvorfor det er å foretrekke fremfor andre, trenger ikke å strekke seg over flere avsnitt - så enkelt kan det gjøres. Flere av medlemsanmeldelsene på Gamereactor er veldig omfattende og detaljerte - hvilket ikke er utelukkende negativt - men husk at det er enda mer givende å skrive en konsis og lettlest anmeldelse enn en vegg på 2000 ord. Her ekserserer 192 kunsten om å fatte seg i korthet.

Når man da har valgt en klasse, og er klar for å påføre monstrene litt smerte, er det bare å sette i gang. I starten har du bare én bane å spille på, og for å få nye må man nå en viss runde på hver enkelt bane man allerede har låst opp. Det har seg nemlig slik at hver runde, eller bølge, består av to faser: kamp-delen og bygge-delen. I byggedelen skal alt forberedes for kamp-delen som kommer etterpå, så her skal mana samles, tårn fikses, oppgraderes og settes opp, og i det hele tatt.

Verdt å nevne er også at 192 skriver gjennomgående lettfattelig. Forklaringene, slik som denne, er ikke i overmåte kompliserte, men snarere enkle å få has på. Dette gjør at leseropplevelsen føles mer smidig og at anmeldelsen appellerer til selv den som ikke er så interessert i det tekniske. Og for øvrig: Minner ikke dette spillet en smule om Fat Princess?

Til tross for en del tilfeller av feilplasserte komma og et par ufrivillig oppdelte ord, kan vi med sikkerhet kåre Dungeon Defenders: First Wave av 192 til ukens medlemsanmeldelse!

192s anmeldelse av Dungeon Defenders: First Wave.

Poengtavlen ser for øyeblikket slik ut:

Poengtavle
192: 3 GR-poeng
UrsaMinora: 3 GR-poeng.
PacSackBoy: 3 GR-poeng.

Ukens medlemsanmeldelse!
Dungeon Defenders tar sikte på tversoverspilling mellom både Ipad, PC, Playstation 3 og Xbox 360.


Loading next content