Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ukens medlemsanmeldelse!

Denne brukeren skrev ukas beste omtale

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en ny tradisjon på Gamereactor vil vi kåre ukens medlemsanmeldelser frem til 20. juni. Ved konkurranseslutt deler vi ut en saftig premie til den av dere som leverte jevnt over best hele veien.

Det er vel ingen tvil om at det kan bli skarp kappestrid blant de mest drevne hobbyskribentene på forumet, men vi satser på et par nykommere og overraskelser underveis.

Den første medlemsanmeldelsen står i PacSackBoys tegn, hvor han tar for seg det eksperimentelle og høyst filmatiske spillet Heavy Rain. I en gjennomarbeidet anmeldelse starter han i det små og setter spillet i kontekst:

"Det franske utviklerteamet Quantic Dream med David Cage i spissen er ikke helt som andre spillutviklere. De er ikke av den typen som spyr ut uinspirerte samlebåndsproduksjoner hvert år fordi de føler at de må, i løpet av sin 14 år lange karriere har de faktisk ikke sluppet mer enn tre spill. Tre veldig gode spill ved navn «Omikron: The Nomad Soul» som ble sluppet i 1999, «Fahrenheit/Indigo Prophecy» som ble sluppet i 2005, og i 2010 kom de med sitt siste verk: «Heavy Rain». Det er med andre ord rundt fem år mellom hvert spill, og spørsmålet er da: Innfrir «Heavy Rain» de høye forventningene som man hadde til spillet etter den lange utviklingstiden?"

PacSackBoy har kontroll på hva en anmeldelse bør inneholde, selv om han kanskje går litt mye i dybden på kontrollmekanikkene og annen Wikipediansk info. Det hadde for eksempel vært spennende å bruke denne plassen på å drøfte hvorvidt Heavy Rain kan anses for å være en spillbar film?

"Etikk og moral kommer ofte inn i bildet, og jeg har ofte sittet og tenkt på om det jeg gjorde der og da faktisk var riktig. Så selv om spillet ikke er så veldig actionfokusert, har det fått andrenalinet mitt til å pumpe mer enn det har gjort noen gang i «Call of Duty» - noe som er ganske bemerkelsesverdig. Før du vet ordet av det er det faktisk du som bestemmer hvem som skal dø eller ikke, og plutselig er det du som må vurdere hvor langt Ethan vil gå for å redde sønnen sin, ikke han selv."

Med gode poenger og noe som virker som en moden spillsmak gir PacSackBoy en proff vurdering av spillopplevelsen. Vi savner mer personlighet og humor - det kan bli i overkant anonymt - men vi har ingen tvil om at dette kommer etterhvert.

PacSackBoys anmeldelse av Heavy Rain.

Den er foreløpig like spinkel som en kvinnelig modell, men akkurat nå ser poengtavlen slik ut:

Poengtavle:
PacSackBoy: 3 GR-poeng.

Er det ikke mer gøy å få tre poeng enn ett? Det synes i hvert fall vi. Gratulerer!

Ukens medlemsanmeldelse!


Loading next content