Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Uleselig tekst i Banjo-Kazooie

"For dyrt" med tekst til eldre TVer...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aldrende TVer og den nye konsollgenerasjonen går ikke særlig bra sammen. Vi så det for eksempel i Dead Rising, hvor teksten var så liten at den var nærmest uleselig på gamle SDTVer. Vel, nå går Rare i samme fella.

Xbox 360-eiere som sitter med en gammel TV og har lastet ned demoen til Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts har nemlig fått seg en lite positiv overraskelse. Tekstdialogen, som det er riktig mye av i spillet, er nærmest uleselig. Dette har så klart først til masse kritikk mot Rare, men de akter ikke gjøre noe med saken. De har ganske enkelt "ikke ressurser, tid eller penger til å gjøre noe med problemet".

SDTV-eiere får dermed belage seg på å myse skikkelig, eller oppgradere til en HDTV, om de vil være med bjørnen på nye eventyr.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Relaterte tekster

Banjo-Kazooie: Nuts & BoltsScore

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har åpnet eget verksted og bygger flymaskiner, båter, helikoptre og biler. Les vår anmeldelse av Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts!Loading next content