Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted: Fight for Fortune

Uncharted: Fight for Fortune

Nytt puzzle-kortspill til PS Vita

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Som meldt av blant annet VG247 har det nå vist seg at Uncharted: Fight for Fortune er et slags puzzle-basert kortspill, som skal slippes til PS Vita.

Opprinnelig sak: Det australske sensurvesenet, Australian Classification Board, har vurdert et spill som trolig vil vekke oppsikt blant fans av en viss herremann ved navn Nathan Drake. På deres nettsider har de nemlig ført opp en tittel ved navn Uncharted: Fight for Fortune.

Få detaljer er oppgitt utover G-aldersgrensen spillet har fått (dette er den mildeste av de seks kategoriene), men det gjøres klart at det er snakk om et multiplattformspill. Utvikleren er det nokså ukjente spillstudioet One Loop Games, mens utgiverrollen ikke overrasket besittes av Sony.

Med tanke på Sonys involvering som utgiver virker det lite trolig at dette er et multiplattformspill av typen PS3/360/PC. Da gjenstår en kombinasjon av PS3 og PS Vita, eller eventuelt et mobilspill til plattformer som IOS, Android og Windows Phone 7 og 8. Et browser-basert spill eller et Facebook-spill er naturligvis også en mulighet.

I alle tilfelle ser spillet ut til å ha en onlinedel, da klassifiseringen påpeker at opplevelsen kan være annerledes over nett.

sine nettsider er dessuten One Loop Games svært hemmelighetsfulle. De røper at de har to hemmelige prosjekter på gang, der det ene til og med er ferdigutviklet, men de vil ikke si noe mer enn det foreløpig. Av tidligere spill har One Loop laget mobilversjoner av spill i God of War- og Ratchet & Clank-seriene.

Dette er sannsynligvis ikke et Uncharted 4, men vi skal naturligvis følge den videre utviklingen med argusøyne likevel.

Uncharted: Fight for Fortune
Bilde fra Uncharted 3: Drake's Deception.

Relaterte teksterLoading next content