Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Undertale

Undertale kommer til Xbox i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har snart gått seks år siden Undertale kom til PC, fire siden PlayStation 4-spillere fikk kose seg med det og tre siden Nintendo Switch-eiere kunne bli med på moroa, så Xbox-gjengen fryktet nok at Toby Fox ikke ville bringe det dit. Heldigvis er ikke det tilfellet.

Nå har vi fått vite at Undertale ikke bare kommer til Xbox One og Xbox Series i morgen, men at det lanseres rett på Xbox Game Pass. Dessverre vil det ikke la deg bringe lagringsfilene dine over fra PC-utgaven, så dette blir et eventyr med blanke ark og fargestifter til.

Undertale

Relaterte tekster

0
UndertaleScore

Undertale

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Det ser beskjedent ut, men ikke la deg lure. Tomas har satt karakter på Undertale, og konklusjonen er at smått er godt...

0
Undertale kommer til Xbox i morgen

Undertale kommer til Xbox i morgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått seks år siden Undertale kom til PC, fire siden PlayStation 4-spillere fikk kose seg med det og tre siden Nintendo Switch-eiere kunne bli med på moroa,...Loading next content