Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Real Racing 3

Unnskylder ikke for Real Racing 3

EA har fått mye kritikk for betalingsløsningen i Real Racing 3, men de nekter å be om unnskyldning. "Markedet har talt", sier de heller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens noen anmeldere har hyllet Real Racing 3 har andre reagert kraftig på betalingsløsningen EA har valgt for spillet. Med mindre man velger å spytte inn ekte penger må man nemlig vente seg gjennom lange nedtellinger innad i spillet, før man kan fortsette kjøringen.

I en kommentar hos CNET kjenner ikke EA seg igjen i kritikken:

- Å satse på freemium-modellen var utvilsomt den rette veien å gå. En minoritet av kundene har reagert på dette, og vi forstår og respekterer denne kritikken, men markedet har talt. Det er rett og slett i denne retningen ting går for tiden, skriver EA.

Det skal nevnes at CNET er blant nettstedene som ga Real Racing 3 god kritikk ved lanseringen. Faktisk ga de spillet 9/10 i karakter.

Real Racing 3

Relaterte tekster

1
EA dominerer salget på App Store

EA dominerer salget på App Store

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I går kunne vi fortelle at EA selger flere digitale enn fysiske kopier, og nå kan det se ut til at salget på App Store kan være en av årsakene. Det siste kvartalet har...Loading next content