Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unpacking

Unpacking selger gledelig godt og får fortjent skryt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spill som PowerWash Simulator, House Flipper og Lawn Mowing Simulator har vist at det av og til kan være godt å bare slappe av ved å gjøre hverdagslige ting som ikke krever mye tankekraft i en virtuell verden, og et godt eksempel på dette har vært Unpacking for mange i år. Derfor er det godt å høre at det faktisk er mange av dem også.

Samtidig som utviklerne i Witch Beam Games byr på en skrytetrailer som fremhever noen meget positive anmeldelser av Unpacking forteller de også at spillet solgte over 100,000 eksemplarer de første 10 dagene på markedet. Forhåpentligvis fortsetter tallet bare å vokse, for dette spillet leverer mer enn bare enkel moro. Uten å si mer enn det...

HQ
Unpacking

Relaterte tekster

0
UnpackingScore

Unpacking

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kan et indie-spill om å pakke ut flyttelass være noe moro? Ifølge Ingar er det ikke bare fornøyelig, det er også avslappende.

1
Unpacking snart klart for PlayStation

Unpacking snart klart for PlayStation

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om et indiespill får mye skryt selger det ikke nødvendigvis godt, så det var godt å høre at Unpacking hadde solgt over 100,000 eksemplarer de første ti dagene. Dette...Loading next content