Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Until Dawn

Until Dawn får ikke noen PS4 Pro-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Playstation 4 Pro er nå ute, og mange spill oppdateres slik at de kan utnytte den ekstra kraften konsollen byr på. Mange hadde nok håpet at også Until Dawn skulle være blant dem ettersom Sony er utgiver, men slik blir det ikke.

Utvikler Supermassive har nemlig bekreftet via Twitter at en slik oppdatering ikke kommer. Vi synes naturligvis det er synd, men på den annen side er det allerede et veldig pent spill.

Hadde du håpet på en oppdatering?

Until Dawn

Relaterte tekster

9
Until DawnScore

Until Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Vi har spilt det skrekkelige Until Dawn, men er det skremmende dårlig eller skummelt bra? Les videre, hvis du tør...

0
Stort halloween-salg på Playstation Store

Stort halloween-salg på Playstation Store

NYHET. Skrevet av Gamereactor

Den stadig mer populære halloween-feiringen nærmer seg, og i den anledning har Sony startet sitt årlige høstsalg. Via Playstation-bloggen kan vi lese at noen spill vil...

0
Until Dawn har noe ekstra i dag

Until Dawn har noe ekstra i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne Supermassive Games endelig offisielt annonsere det ryktede Until Dawn: Rush of Blood, et førstepersons skytespill satt i Until Dawn-universet. Spillet er en...Loading next content