Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game kommer til Switch og PC tidlig i 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

"It's a lovely morning in the village and you are a horrible goose." Sånn beskrives det sære nye spillet til House Houses, som for øyeblikket har det fengende navnet Untitled Goose Game. Her skal du som en hevngjerrig gås straffe de fredelige landsbyboerne ved å gjøre livene deres ekstra vanskelig.

Spillet er nå kommet litt nærmere utgivelse. Utviklerne har nemlig sluppet en trailer som avslører at spillet kommer til Nintendo Switch, Linux og PC tidlig neste år. Spillet kommer til PS4 og Xbox One ved en senere anledning.

Du kan se den nye traileren nedenfor. Hva synes du? Personlig gleder jeg meg veldig til dette spillet!

HQ
Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content