Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game slippes fysisk til høsten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Untitled Goose Game kom i september i fjor til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One - og ble en stor suksess. Hittil har det kun vært tilgjengelig digitalt, men snart blir det også tilgjengelig fysisk.

Utvikleren House House, i samarbeid med iam8bit og Skybound Games, har nemlig annonsert en fysisk utgave til både PlayStation 4 og Switch, som shippes en gang i løpet av årets tredje kvartal. Og for å gjøre alt bedre, tilbys både en vanlig utgave og en finere kalt "Lovely Edition".

Sistnevnte leveres i miljøvennlig emballasje, et vendbart omslag, en 24-siders brosjyre kalt "Spring/Summer Plaza Catalog", et kart tegnet av Marigold Bartlett samt et "No Goose"-klistremerke, som kommer godt med. Sur over hit for å bestille det til PlayStation 4, og hit om du foretrekker Switch-utgaven.

Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content