Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ura Zelda kommer til Europa!

Til alle Zelda-fans store glede ser det ut til at den opp-pussa versjonen av Ocarina of Time og Ura Zelda kommer til Europa.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi har fortalt tidligere får de japanske spillkjøperne, som forhåndsbestiller Zelda, en bonusdisc inneholdene en opp-pusset versjon av Ocarina of Time og Ura Zelda. Nå ser det altså ut til at spillene kommer til oss i vest også.

Selvfølgelig er dette skikkelig gode nyheter for alle fans av serien, men til forskjell fra japanerne må vi i USA og Europa betale ekstra for spillene.

Ura Zelda var 64DD-spillet som aldri slapp utenfor Japans grenser. Hverken spillet eller 64DD-konsollen genererte nevneverdige inntekter for selskapet, og nå ser Nintendo muligheten til å kompensere for den beskjedne releasen av Ura Zelda da det først kom ut.

Uansett om vi må betale ekstra eller ikke, synes vi hovedsaken er at vi i Europa og USA endelig får vår del av kaka.Loading next content