Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

Utfordre venner i Call of Duty og vinn fete premier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Basert på egne erfaringer antar vi at du og dine venner ofte snakker om hvem av dere som er best i Call of Duty. Vel, nå kan vi by på en perfekt anledning til å få det avgjort én gang for alle.

GR Friday Nights lar deg utfordre dine venner i Call of Duty: Ghosts og Call of Duty: Black Ops 2, og vi har haugevis av premier. Du kan vinne digitalt innhold til begge spillene, headset fra Turtle Beach, tre års abonnement til Xbox Live Arcade eller en Pro Edition av det kommende Call of Duty: Advanced Warfare.

Stikk inn på CoD Challenge-appen og send en utfordring til en venn - resten er selvforklarende.

HQ
Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content