Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Street Fighter IV

Utvidelse til Super Street Fighter IV

Fire nye figurer til fightingspillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Super Street Fighter IV kom ut til arkademaskinene kunne man spille med fire nye figurer. Det var snakk om Yun, Yang, Evil Ryu og Oni Akuma.

Nå har nettsiden Consoletech lastet opp en Youtube-video som avslører at de fire figurene er på vei til Playstation 3 og Xbox 360 via nedlastbart materiale. Videoen har i ettertid blitt fjernet av Capcom.

Nedlastingen vil gå under navnet Arcade Edition DLC, og byr på oppdateringer til både Replay Channel og balanseringen. Om du velger å ikke laste ned utvidelsen vil du likevel kunne spille mot de nye figurene.

Ingenting har blitt offentliggjort av Capcom ennå, men tatt traileren i betraktning er det ingen grunn til å tvile på at en utvidelse vil lande på Xbox Live og PSN etter hvert.

Super Street Fighter IV

Relaterte tekster

Super Street Fighter IVScore

Super Street Fighter IV

ANMELDELSE. Skrevet av Øystein Andersen

Fansen måtte vente hele ti år på at Street Fighter IV skulle dukke opp, men etter bare ett år er Capcom klare med en oppdatering...Loading next content