Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sinking City

Utvikler ber deg om å ikke kjøpe The Sinking City på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kampen mellom utvikleren Frogwares og utgiveren Nacon (tidligere Bigben) har vært lang og seig. Utvikleren påstår at utgiveren ikke bare har tilbakeholdt betalinger, men direkte snytt dem så det holder.

Nylig vendte The Sinking City tilbake på Steam etter den pågående konflikten, men ønsker du å støtte Frogwares fremfor Nacon, så anbefaler førstnevnte at du faktisk ikke kjøper det via Steam. I en beskjed på Twitter skriver de:

"Frogwares has not created the version of @thesinkingcity that is today on sale on @Steam. We do not recommend the purchase of this version. More news soon."

Det ser ut til at denne versjonen altså er laget av Nacon selv, og at omsetningen fra denne går utelukkende til dem, selv om Frogwares egentlig skapte spillet.

The Sinking City

Relaterte tekster

0
The Sinking CityScore

The Sinking City

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub tar på seg hodetelefonene, trekker for gardinene og fester brillene godt på plass før han hiver seg ut i Frogwares' skrekkslagne detektiv-spill, The Sinking City.

0
Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

NYHET. Skrevet av Mike Holmes

Frogwares er kjent for å lage eventyrspill med Sherlock Holmes. Men deres nyeste spill har en mer monstrøs historie som fans av Lovecraft kanskje kommer til å like. The...Loading next content