Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Utvikler: Minecraft Legends er ikke bare for fans

Vi får høre mer om det kommende multiplattformspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Microsoft avholdt deres Xbox & Bethesda Games Showcase forrige måned, fortalte de at alt de viste frem ville utgis innen 12 måneder. Det betyr også (hvis alt går som planlagt) at Minecraft Legends kommer senest i juni 2023.

Nå har vi fått flere detaljer om Minecraft Legends. I videoen nedenfor forteller ledere ved de to involverte studioene, Mojang og Blackbird Interactive, oss mer om hva vi kan forvente av det taltiske actionspillet.

Utviklerne sier blant annet at spillet er laget for å appellere til en bred målgruppe og ikke nødvendigvis bare Minecraft-fans (selv om det i seg selv nok er en ganske bred målgruppe).

Minecraft Legends vil blir tilgjengelig på PC, PlayStation, Nintendo Switch og Xbox. Det slippes også rett på Game Pass på lanseringsdagen.

HQ
Minecraft Legends

Relaterte tekster

0
Minecraft LegendsScore

Minecraft Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Den klumpete verdenen utvider seg med en ny type opplevelse, men fanger den originalspillets briljans?Loading next content