Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Utvikler nytt Zelda til 3DS

Ikke en direkte oppfølger til DS-spillene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Eiji Aonuma, produsenten bak Zelda-serien, har bekreftet at et nytt Zelda-spill er i utvikling til Nintendo 3DS. Aonuma leverte bekreftelsen i et intervju med den portugisiske spillsiden Mygames, og hadde følgende å si om saken:

- Vi forbereder allerede et nytt spill til Nintendo 3DS, men det er ikke synonymt med at det er en direkte oppfølger til Zelda-titlene på DS. Vi snakker om å lage et helt nytt spill, men det låner mye fra det vi har gjort på tidligere konsoller.

Han forteller også at de har et ønske om å slippe Majora's Mask til 3DS. Det vil imidlertid ikke skje med det første.

- Jeg har spurt om det ved flere anledninger, og jeg kan garantere deg at jeg har snakket med Miyamoto om det. Men vi har nettopp sluppet The Legend of Zelda: Ocarina of Time som en remake. Vi overveier det nøye, men vi ønsker ikke å slippe remaker rett etter hverandre. Derfor vil det neste Zelda-spillet på 3DS være helt originalt.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Relaterte teksterLoading next content