Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World War Z

Utvikler sier at World War Z klarer seg langt bedre enn forventet takket være Epic Games Store

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke alle som er like begeistret for Epics strategi med å sikre eksklusiver på PC-markedet til deres plattform, men selv om det naturligvis i første omgang er en økonomisk gevinst i å samarbeide med dem, så ser det også ut til å være bevis på at spillene etter lanseringen simpelthen klarer seg bedre på Epic Games Store.

Faktisk mener utvikleren av World War Z, Saber Interactive, at spillet har klart seg "langt bedre enn forventet" takket være plattformen. Firmaets CEO, Matthew Karch, sier følgende til PCGamesN:

"We always believed the game would find a good following on PC eventually. The surprise was just how quickly it happened, and how important Epic's platform was in getting us there."

Epic Games Store mangler fortsatt en rekke grunnleggende funksjoner, så derfor menes det å skyldes at butikken ikke flyter over med hundrevis av nye titler om dagen, som det gjør på Steam, takket være Valves løse entrépolitikk.

World War Z

Relaterte tekster

2
World War ZScore

World War Z

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Prøv å se for deg hvor mange zombier som er for mange zombier. Så, doble det tallet, og så doble det igjen. Nå begynner du å nærme deg antallet zombier World War Z...Loading next content