Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Utviklerne om Crash Bandicoot: Nsane Trilogy-kritikken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy har gjort det meget bra siden samlingen ble sluppet for tre uker, men spillene har også skapt en del debatt. Mange mener nemlig at spillene er vanskeligere enn noen gang, og at dette blant annet skyldes endringene Vicarious Visions har gjort. Nå ønsker utviklerne selv å snakke om dette.

De har nemlig skrevet en blogg hvor de tar opp en rekke av temaene som har florert på nettet den siste tiden. For det første har vi hoppingen. Som studioet har nevnt flere ganger før ønsket de å få spillene i trilogien til å føles mer lik hverandre. De valgte derfor å ta utgangspunkt i Crash 3, og deretter justere seg ut fra det for hvert spill. I det første spillet, som har vært mest omtalt, har dette blant annet ført til at Crash og Coco nå vil dale raskere ned mot bakken med en gang man slipper X-knappen.

Når det kommer til fysikken og kollisjonssensorene i spillet, innrømmer de at disse aspektene har blitt endret fra originalene. Dette har som mange av dere nok har merket ført til at enkelte hopp krever mer presisjon. Poenget var uansett atter en gang å gjøre spillene så like originalene som mulig med den nye teknologien.

Til slutt sier de at den ekstra utfordringen til en viss grad er tatt høyde for med det nye lagringssystemet og dynamisk vanskelighetsgrad. Det er tydelig at flesteparten liker disse endringene, og derfor tolererer litt tøffere utfordringer. Spillerne har virkelig stått sammen, og de deler tips med hverandre. Dette er noe studioet virkelig liker å se. Det er også verdt å nevne at de håper spillerne følger med på Comic-Con-panelet på torsdag, for der kommer det "flere spennende annonseringer". Kan det være snakk om den ryktede utvidelsen eller lansering på andre plattformer? Vi får svaret om to dager.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content