Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Giant

Vær en behjelpelig kjempe i Ghost Giant til PSVR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tre timer før Electronic Arts startet EA Play-konferansen sin i kveld annonserte Sony PlayStation VR-spillet de hadde lovet for noen dager siden, og det viser seg at spillet kommer fra et studio EA kjenner godt.

Ghost Giant er nemlig laget av Fe-skaperne i Zoink. I likhet med Fe ligger mye av fokuset her på å hjelpe en liten krabat med å gjøre ulike ting, men denne gangen kontrollerer vi teknisk sett ikke den vesle gutten. I stedet kontrollerer vi en kjempe som hjelper Louis med å gjøre ulike ting og bare være der som en støtte til den ensomme kattegutten. Mye av fokuset ligger tydeligvis på selve historien, for den er skrevet av selveste Sara Bergmark Elfgren. Forhåpentlitgvis klarer de også å pynte på dette med underholdende gameplay når spillet lanseres en gang i fremtiden.

HQ
Ghost Giant
Ghost GiantGhost GiantGhost GiantGhost Giant

Relaterte teksterLoading next content