Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ori and the Blind Forest

Vakker lanseringstrailer for Ori and the Blind Forest

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen slippes plattformeventyret Ori and the Blind Forest til PC og Xbox One (360-versjonen kommer senere i år) og i den anledning har utvikler Moon Studios offentliggjort en vakker ny lanseringstrailer.

Her i Gamereactor fikk vi tilgang til spillet sent og det spørs derfor om vi er klare til å levere vår vurdering innen spillet er ute, men vi er i hvert fall igang med oppgaven. Følg derfor med her på nettsiden for å finne ut om spillet er like magisk som trailerne gir uttrykk for.

HQ
Ori and the Blind Forest

Relaterte tekster

Ori and the Blind ForestScore

Ori and the Blind Forest

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Et uerstattelig tap. En splittet familie. En hel verden i oppløsning. Dette er Ori and the Blind Forest, et aldeles nydelig plattformspill!

0
Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du likte Ori and the Blind Forest like mye som vi gjorde (sjekk ut vår anmeldelse), blir du antagelig glad for å høre at snart får mer av det gode. Thomas Mahler fra...Loading next content