Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
GRIS

Vakre GRIS kommer til Nintendo Switch og PC i desember

Devolver er utgiver for debutspillet til Nomada Studio, som ser ut som et 2D Journey.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

GRIS (uheldig navn på norsk, men det betyr 'grå' på spansk) er et delikat og vevert puzzle-plattformspill i 2D fra Barcelona-studioet Nomada Studio, som skal utgis av Devolver Digital i desember.

Spillet blir beskrevet som en "serene and evocative narrative experience", noen som støttes av bildene og traileren nedenfor. Det ser ut som en ganske rolig plattformer, med en puzzle her og der, pakket inn i en lekker visuell stil og et vakkert lydspor.

Det er nok en ganske avslappet opplevelse da spillere er fri fra "danger, frustration or death", og blir kun utfordret av brettdesignet, og noen valgfrie sekvenser. GRIS er navnet på hovedfiguren, "a hopeful young girl lost in her own world, dealing with a painful experience in her life", og spillet dreier seg rundt konseptet 'sorg' og hvordan man håndterer den.

GRIS er debutspillet til Nomada Studio og kommer til Nintendo Switch og PC.

HQ
GRISGRISGRISGRIS
GRISGRISGRIS
GRISGRISGRISGRIS
GRISGRISGRIS
GRISGRIS
GRIS
GRISGRISGRISGRIS
GRISGRISGRIS

Relaterte tekster

5
GRISScore

GRIS

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har latt seg sjarmere av det spanske indiespillet GRIS, og funnet svaret på det vedvarende spørsmålet: Kan spill være kunst?Loading next content