Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valheim

Valheim får "Balansert modus" med 40 FPS og 1440p på Xbox Series X

Det nye grafikkalternativet ble inkludert sammen med en oppdatering.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valheim har vært en stor hit på PC, og har hjulpet over ti millioner spillere med å oppfylle drømmen om å bli en plyndrende viking. Tidligere denne måneden ble det også utgitt for Xbox Series S/X, og nå har denne versjonen blitt enda bedre takket være en ny oppdatering.

I oppdateringsnotatene kan vi lese at Iron Gate har lagt til noe de kaller "Balanced Mode", som er en ny grafisk innstilling som lar oss spille i 40 fps og 1440p på Series X og 900p på Series S. Dette krever selvsagt en skjerm som støtter 40 fps, men du vil ikke kunne velge alternativet hvis du ikke gjør det, så det er ingen risiko for å ta feil.

Oppdateringen inneholder også andre ting, men dette er hovedsakelig forskjellige feilrettinger og generelle forbedringer. Oppdateringen inneholder også en løsning for Xbox-feilen som tilbakestilte verdenen.

Valheim

Relaterte tekster

0
Valheim kommer til Xbox i 2023

Valheim kommer til Xbox i 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Svenskene i Iron Gate skaper ikke like mange overskrifter med Valheim som før i disse dager, men takket være en rekke oppdateringer er Early Access-spillet fortsatt...Loading next content