Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles får PC-versjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For drøye året siden ble det opprettet en underskriftskampanje på nettet med formål om at Sega skulle gi ut flere av sine titler på PC. Nå kan det se ut til at Sega har valgt å lytte.

Twitter annonserte i går at fanfavoritten Valkyria Chronicles vil få en PC-versjon. Dermed gir Sega en ny gruppe spillere muligheten til å ta del i krigen i det alternative Europa fra begynnelsen av.

Det blir spennende å se om dette i det lange løp også fører til at Valkyria Chronicles 3 får en internasjonal lansering, ettersom seriens siste spill så langt aldri har fått en offisiell engelsk versjon.

Valkyria Chronicles

Relaterte tekster

0
Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sega jobber tilsynelatende for fullt med den oppussede utgaven av det hyllede Playstation 3-spillet Valkyria Chronicles, og i løpet av natten har de sendt oss et par...

5
Valkyria Chronicles får PC-versjon

Valkyria Chronicles får PC-versjon

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For drøye året siden ble det opprettet en underskriftskampanje på nettet med formål om at Sega skulle gi ut flere av sine titler på PC. Nå kan det se ut til at Sega har...Loading next content