Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles kommer til Playstation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge det nyeste nummeret av det japanske spillmagasinet Famitsu skal det slippes et nytt kapittel i rollespillserien Valkyria Chronicles i Japan. Det nye spillet heter Valkyria: Azure Revolution, og samtidig har det blitt annonsert en remaster av originalen til Playstation 4.

Det er Gematsu som rapporterer at remasteren kommer til Japan 10. februar neste år, og da sammen med en spillbar demo av Azure Revolution.

Vi vet ennå ikke om det kommer hit til den vestlige delen av verden, men vi krysser fingrene.

Valkyria Chronicles
Valkyria Chronicles ble opprinnelig sluppet til PS3 i 2008 og PC i 2014.

Relaterte tekster

0
Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sega jobber tilsynelatende for fullt med den oppussede utgaven av det hyllede Playstation 3-spillet Valkyria Chronicles, og i løpet av natten har de sendt oss et par...

5
Valkyria Chronicles får PC-versjon

Valkyria Chronicles får PC-versjon

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For drøye året siden ble det opprettet en underskriftskampanje på nettet med formål om at Sega skulle gi ut flere av sine titler på PC. Nå kan det se ut til at Sega har...Loading next content