Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

Valkyria Chronicles kommer til World of Tanks

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har fans av både World of Tanks og Valkyria Chronicles noe å glede seg til, for en stridsvogn basert på Segas strategiske rollespill vil nemlig dukke opp i Wargamings World of Tanks og World of Tanks Blitz.

Dette kunne de to utviklerne nylig avsløre, ifølge Polygon. Vi vet ennå ikke hva stridsvognen vil være god for når det gjelder tekniske spesifikasjoner, men vi regner med å høre mer om det på Tokyo Game Show neste uke.

HQ
World of Tanks

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content