Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles Remastered kommer til Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nyversjoner har blitt et vanlig syn i spillbransjen, og enkelte fortviler over antallet nye spill med ord som "remake" eller "remaster" bak tittelen. Når det er sagt har de fleste sansen for nyversjoner av skikkelige klassikere, og det er i denne kategorien Valkyria Chronicles hører hjemme.

Det kritikerroste spillet ble opprinnelig sluppet til Playstation 3 i 2008, før det ble portert til PC i 2014. Nå melder Sega at PS4 skal med i det gode selskap, takket være Valkyria Chronicles Remastered.

Nyversjonen vil inkludere alle utvidelser og DLC-pakker, og man kan til og med velge de opprinnelige, japanske stemmeskuespillerne dersom dette er å foretrekke. Få med deg den første trailere her:

HQ
Valkyria ChroniclesValkyria Chronicles

Relaterte tekster

0
Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sega jobber tilsynelatende for fullt med den oppussede utgaven av det hyllede Playstation 3-spillet Valkyria Chronicles, og i løpet av natten har de sendt oss et par...

5
Valkyria Chronicles får PC-versjon

Valkyria Chronicles får PC-versjon

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For drøye året siden ble det opprettet en underskriftskampanje på nettet med formål om at Sega skulle gi ut flere av sine titler på PC. Nå kan det se ut til at Sega har...Loading next content