Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Valve insisterer på HL 2 release i september

Ryktene har flommet frem og tilbake om lanseringen av det über-etterlengtede Half-Life 2. Faktisk så mye at selv offisielle distributører har flyttet lanseringsdatoen for spillet til november. Nå melder Valve tilbake fra ECTS...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene har flommet frem og tilbake om lanseringen av det über-etterlengtede Half-Life 2. Faktisk så mye at selv offisielle distributører har flyttet lanseringsdatoen for spillet til november. Nå melder Valve tilbake fra ECTS og de insisterer på at spillet fortsatt skal være ute 30. september.

Det er i hvertfall hva EuroGamer sier, og de skal altså ha snakket med Valve's Greg Coomber på ECTS. Om det er hold i dette tør vi nesten ikke spekulere i lenger, men her i hvertfall hva Greg sa: "it'll be tight, but Half-Life 2 is still on for a September 30th ship".

Vi krysser fingrene og venter spent!

Takk for tipset Anders

Relaterte tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterte klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men er det for sent?

2
Spillåret 1998: Half-Life

Spillåret 1998: Half-Life

ARTIKKEL. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Odd Karsten om Half-Life.

2
Ny verdensrekord i Half-Life

Ny verdensrekord i Half-Life

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For oss vanlige spillere tar det omtrent 12-15 timer å gjennomføre den lange historien i Half-Life, men folk er tydeligvis forskjellige. Den forrige speedrun-rekorden på...Loading next content