Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Fortress 2

Valve vil straffe TF2-feiginger

Har sett seg lei av alle avhopperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Saxton Hale, den fiktive lederen av Mann Co. i Team Fortress 2, har sett seg lei av alle unnasluntrerne som forlater en runde av den nye Mann Vs. Machine-modusen ved første tegn på motgang.

På grunn av dette har han sendt ut et hissig formulert brev, der han forklarer at TF2-befolkningen kan forvente seg noen endringer med tiden som kommer.

Fra nå av bør du nemlig være oppmerksom på situasjonen du er i, dersom du føler for å skygge banen etter et nederlag i den nye samarbeidsmodusen. Dersom et par betingelser er møtt risikerer du nemlig å bli stemplet som en feiging, og alle feiginger plasseres midlertidig i en nedprioritert spillergruppe der matchmaking-tidene er vesentlig lengre.

Hale (les: Valve) skjønner imidlertid at man ikke alltid kan kontrollere spillhverdagen. Av og til mister man internettilkoblingen, og noen ganger er man simpelthen nødt til å gå. Straffen vil derfor ikke bli håndhevet ved første forseelse, men dersom en trend åpenbarer seg må du regne med sanksjoner.

Flere detaljer er å finne i Saxton Hales brev.

Team Fortress 2

Relaterte tekster

0
Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I en av de morsomste oppdateringene på lenge til Steam Workshop, finner du en ny vri på Heavy Class i Team Fortress 2. Nærmere bestemt en som lar deg spille som...Loading next content