Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kan komme i 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 har vært ganske kontroversielt. Ikke bare ble flere ansatte i teamet bak (Hardsuit Labs) anklaget for trakassering, utgiveren Paradox ble til slutt tvunget til å skrinlegge tittelen på ubestemt tid, erstatte teamet og finne et nytt.

Vi vet ikke hvem som jobber med det i dag, men vi vet at Paradox-sjef Frederick Wester nå er mer optimistisk med tanke på en lansering snart. I en uttalelse til svenske Nyhetsbyrån sier han følgende:

"Bloodlines 2 føles veldig bra, og vi vil sannsynligvis kunne sette en lanseringsdato for dette spillet ganske snart. Vi føler at spillet har vært i veldig gode hender og vi er utrolig fornøyde med det vi har sett."< /em> >

Han la også til at det <em>"absolutt ikke er umulig" med en lansering i 2023. Vi forventer å få vite hvem som står bak Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 relativt snart.

HQ
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Relaterte teksterLoading next content