Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

   Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 utsatt vekk fra våren 2020

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Vampire: The Masquerade - Bloodlines må kunne sies å ha vært en kultslager, men dette har ikke stoppet Hardsuit Labs og Paradox fra å markedsføre som om det var et av verdens største spill med en haug av trailere og detaljer. Derfor skulle man tro at oppfølgeren var godt på vei til å rekke den planlagte lanseringen til våren. Dette er dog ikke tilfellet.

   Utviklerne skriver i bloggen sin at de ikke har tenkt å gjøre den samme feilen om i originalen med å slippe spillet før det egentlig burde, så nå har de bestemt seg for å utsette Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 til en gang senere i 2020. Akkurat når ønsker de ikke å si, for de vil være sikre på å faktisk holde ord neste gang de gir oss en lanseringsdato eller vindu. De lover i alle fall at vi får suge blod igjen før 2021, så det er da noe.

   Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

   Relaterte tekster   Loading next content