Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

Vant i Call of Duty, fikk 60 væpnede politifolk på døra

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fort gjort å bli litt gira av en skikkelig runde Call of Duty, men det er ikke så ofte (i hvert fall blant normale, oppegående mennesker) man føler et behov for å ta hevn hvis man taper en jevn kamp.

Det var imidlertid tilfellet for en ikke navngitt Call of Duty-spiller, som bestemte seg for å gå til aksjon da han tapte mot Rafael Castillo fra Long Island i USA. Den hissige spilleren ringte like godt til politiet og fortalte at 17 år gamle Castillo hadde skutt og drept to familiemedlemmer og at han ikke kom til å stoppe der. Samtidig oppga han Castillos adressse som han hadde gravd seg fram til på internett.

Politiet svarte med en voldsom utrykning, der SWAT-team bestående av 60 bevæpnede politifolk, med støtte fra politihelikoptre og pansrede biler, ble sendt til Castillos adressse.

Castillo selv satt imidlertid fremdeles foran skjermen, og spilte Call of Duty mot det vi håper var mindre hårsåre motstandere. Der satt han helt til broren kom inn i rommet og forklarte at politiet var på døra og spurte etter ham. Da politiet innså at hele familien var i god behold, ble naturligvis den kostbare aksjonen avblåst. Samtidig ble den fortsatt ukjente spilleren som hadde ringt dem i utgangspunktet ble ettersøkt.

Det får da være grenser til å la seg rive med av spillingen?

Kilde: The New York Post.

Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content