Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Venom 3

Venom 3 starter innspillingen neste måned

Filmen med Tom Hardy i hovedrollen går snart i produksjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Si hva du vil om Venom-filmene, men de tjener alltid en drøss med penger. Selv om fans og kritikere har vært ganske påståelige om de Tom Hardy-ledede symbiotiske filmene har de to som hittil har kommet til sammen over 1,3 milliarder dollar på billettkontoret, så det er neppe en overraskelse at en annen er på vei.

Men som vi har visst en stund er dette akkurat tilfelle. Vi vet ikke når Venom 3 vil debutere, eller hva den fulle tittelen vil være ennå, men grunnen til at vi ikke gjør det er fordi filmen foreløpig ikke er i produksjon, selv om dette snart vil endre seg.

Som nevnt på Product List skal filmingen av Venom 3 begynne neste måned om alt går som planlagt. Den 5. juni for å være nøyaktig. Oppføringen avslører at filmingen vil finne sted i London og Los Angeles, men med tanke på at serien har vært basert i San Francisco ville det være sannsynlig å se noen scener skutt i Bay Area igjen også.

Kommer du til å se Venom 3?

Venom 3
Photo: IMDb

Relaterte tekster



Loading next content